top of page
  • Foto del escritorRedacció

Atresmedia arrabassa "La Voz" a Mediaset

Atresmedia Televisión i Talpa Media han aconseguit un acord per a l'emissió a Espanya dels formats del reeixit talent internacional ‘The voice’. D'aquesta forma, les noves edicions de ‘La voz’, ‘La voz kids’, així com la novetat al mercat espanyol de ‘La voz snior’, arribaran de la mà de Atresmedia.

“Volem agrair a Mediaset el seu compromís amb ‘The voice’; ara s'obre una nova etapa a Espanya al costat de Atresmedia, que emetrà la franquícia completa, i que ens il·lusiona per tractar-se d'un dels operadors de continguts en espanyol més importants del món”, ha afirmat Maarten Meijs, Chief Operating Officer de Talpa Media.

El director general de Atresmedia Televisión, Javier Bardají, també s'ha mostrat encantat amb aquesta aliança: “Agraïm a Talpa la confiança dipositada en Atresmedia a l'hora de renovar els drets de ‘The Voice’ a Espanya”.

Per a Javier Bardají, l'operació suposa “l'adquisició d'un dels formats d'entreteniment més potents i més reeixits a tot el món; és un format Champions que encaixa a la perfecció amb el nostre model de televisió”.

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page