top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Dulceida i el seu polèmic viatge per Àfrica

La influencer per excel·lència s'ha tornat a posicionar al centre de la polèmica i és que el nom de Dulceida ha tornat a veure's entelat per les crítiques, aquesta vegada el motiu és el viatge que està realitzant per Àfrica.


Aida Domenech -Dulceida- i la seva parella Alba Paul han viatjat fins al continent africà per millorar el seu anglès amb una prestigiosa agència internacional. Han aprofitat el viatge per realitzar diversos safaris per Masai Mara i conèixer alguns dels poblats més pobres de la zona, i ho han publicat a les seves xarxes socials com no podia ser d'una altra manera, la qual cosa ha donat lloc a un al·luvió de crítiques que ha convertit a Dulceida en trending topic a nivell nacional i que fins i tot l'han obligat a donar explicacions.

I és que Dulceida ha publicat una story en el seu compte d'Instagram en el qual apareixien tres nens africans i la influencer comentava: "Una hora amb ells no ha estat suficient! Feliç per haver-los fet somriure", mentre els nens posaven amb unes ulleres que porten el nom de la catalana, al que explicava: "ara tenen les nostres ulleres, jo els seus somriures i el temps amb ells". Aquestes declaracions li han valgut a Dulceida les crítiques més dures per part dels seus haters i gran part de la xarxa, que acusen a la influencer de frivolitzar amb la pobresa i de superficial.

Donada la polèmica generada, Dulceida s'ha vist obligada a pronunciar-se sobre aquest tema explicant en twitter: "per sort vam poder donar-los el que més necessitaven, però no haig de donar explicacions de les aportacions que faig, cosa que criticaríeu també" i acaba resolent: "No mireu el meu perfil cada dos minuts si tant m'odieu. Doneu-vos una dutxa d'educació".

4 visualizaciones0 comentarios
bottom of page