top of page
Buscar
  • Foto del escritorLayla Zaoui

Estrenes d'Abril


Abril és el mes del llibre, la rosa i... perquè no de les estrenes. En el següent post podràs trobar una selecció d’estrenes que sortiran a la llum pròximament.


NETFLIX

Com es costum, cada mes els portals digitals actualitzen els seus catàlegs amb nou contingut. Pel que fa a Netflix aquestes son algunes de les novetats que trobarem.


En el mes d’Abril sortirà a la llum la sèptima temporada de The Walking Dead . A més arriba la primera temporada de Perdidos en el espacio el 13 d’Abril. La nova incorporació tracta sobre la família Robinson, que va naufragar a anys

llum del seu districte i ara ha de mantenir-se unida si vol sobreviure. Esta basada en el clàssic dels anys 60. Pel que fa a pel·lícules cal destacar la incorporació del clàssic Disney La Cenicienta al catàleg.

Per últim, David Letterman ens porta un nou reportatge en el seu programa mensual, aquest cop amb la presència del magnat Jay-Z.


HBO


Segons presenten, els continguts d’HBO aquest mes pugen de nivell sobretot pel que fa a les series. En concret la tornada de dos que han marcat tendència des de la seva estrena. Parlem de Wesworld (23 Abril) i El Cuento de la Criada (26 Abril) . A més també podrem gaudir de The Crossing (3 Abril), Famous in Love (5 Abril) i Killing ever (9 Abril).

Pel que fa a documentals destaquem pel 50 aniversari del seu assassinat l’estrena de La Lucha Pacífica de Martin Luther King a partir del 3 d’Abril i Soy una Prueba, documental on es desvetlla el nombre impressionant de tests de violació sense processar que existeix als Estats Units.


CINEMA

Una de les estrenes més esperades de l’any, Los Vengadores : La guerra del infinito (part 1), agafarà tot el protagonisme en la cartellera de cinema d’aquest mes. Una nova

entrega de la sèrie Marvel on podrem comptar amb la presencia d’un enorme llistat de superherois com: Iron Man, Thor, Capitan America, Black Panthern, El col·leccionista, Maquina de Guerra, Doctor Strange, Wrong, Spider Man, Valquira, Star-Lord entre altres. S’estrena el 27 d’abril.

A més, també comptarem amb una nova pel·lícula de James Mcavoy, Inmersión (6 Abril), Un lugar tranquilo on Emily Blunt repeteix per tercer cop en el genere de terror, Juego de Ladrones protagonitzada per Gerard Buttler i Dwayne Johnson reapareix a la gran pantalla amb Rampagne a partir del 20 d’Abril.


TEATRE

Per últim en l’amit del teatre destaquem El despertar de la primavera, un musical pop rock que tracta temes com l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. L’obra estarà disponible al Teatre Victòria del 5 al 29 d’Abril.

13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page