top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Marc Márquez recolza una iniciativa solidària a Brasil al costat d'UNICEF

Marc Márquez va acudir dimarts 17 d'abril a l'Escola Municipal d'Educació Bàsica Mario Santalucía de Diadema a Brasil, en una iniciativa recolzada per UNICEF en la qual ha pogut visitar als alumnes, els quals van compartir amb ell els majors reptes i dificultats als quals s'enfronten.

El jove pilot s'ha mostrat molt feliç d'haver format part d'aquesta causa solidària: "Estic molt content d'haver pogut conèixer aquesta escola i compartir una estona amb els seus alumnes. Tenia clar que l'educació era clau en la vida dels nens, però avui ho he vist de primera mà que estudiar és tenir un futur, és un dret fonamental i l'escola és l'àmbit on els nens floreixen. Tots els nens del món han de tenir l'oportunitat d'assistir a l'escola i rebre una educació de qualitat".

A més, els alumnes van compartir amb el campió de motociclisme divertits moments ballant al ritme de la música. Aquest centre educatiu participa en una iniciativa promoguda per Materia Rima, que ajuda a nens i adolescents com Jennifer, de 10 anys, a transformar continguts escolars en quelcom senzill i entretingut a través de l'hip-hop: "La meva vida sense l'escola no seria vida. Aquí hi ha molta violència i cal esquivar-la per complir els somnis. Somio amb ser cantant d'hip-hop".

Marc Márquez col·labora amb UNICEF des del 2014 en la difusió dels drets de la infància a través de diferents accions com el seu suport a la campanya #CierraUNICEF, que el seu objectiu és aconseguir una gran mobilització de ciutadans, empreses i administracions per aconseguir els fons necessaris per seguir engegant programes a favor de la infància i aconseguir un món millor per a tots els nens, en el qual la labor d'UNICEF ja no fos necessària.

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page