top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Quant guanyaries amb cada post en Instagram? Aquesta web t'ho diu

Instagram s'ha convertit en una de les xarxes socials més utilitzades del món i també en una forma de guanyar molts diners per als influencers, celebrities que monetitzen cadascuna de les seves publicacions a través de les fotos i vídeos que pengen gairebé diàriament.

Si alguna vegada t'has preguntat quant podries guanyar tu amb el teu perfil de Instagram o si, directament, tens com a objectiu arribar a ser influencer, existeix una forma de fer-te una idea del valor que tindrien les teves publicacions ara mateix gràcies a la web Infiki.com, on n'hi ha prou amb introduir el nom d'usuari per saber quant val cadascun dels nostres posts.

Per calcular el preu per cada post, l'aplicació té en compte el nombre de followers i la interacció d'aquests amb les nostres publicacions, tal com expliquen des de Andro4All.

Infiki es basa en les dades del The State of Influencer Màrqueting 2017, el qual estima una mitjana de 0,004 lliures per seguidor en Instagram, encara que aquesta xifra puja exponencialment en funció de les interaccions.

Com recorden en Business Insider, per fer diners en Instagram no cal tenir milions de seguidors, ja que també existeixen els microinfluencers, persones amb entre 3.000 i 10.000 seguidors i que, segons dades del grup Tribe (especialitzat en màrqueting i negoci influencer), estarien cobrant de marques publicitàries entre 50 i 150 euros per cada contingut publicat.


13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page