top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Quins són els famosos amb més seguidors a Instagram?

Tot i que gairebé cada dia surt una notícia sobre ella, Kim Kardashian no és la famosa amb més nombre de seguidors en Instagram. Amb 132,51 milions de followers, la cantant Selena Gomez és la reina de la xarxa social per tercer any consecutiu, segons dades proporcionades per Statista.com.

La publicació en l'Instagram de Selena que més 'm'agrada' va tenir va ser quan va compartir una foto seva a l'hospital després de sotmetre's a un trasplantament per culpa del Lupus. La seva amiga Francia Raisa li va donar a la cantant el ronyó que necessitava. Això, si deixem de costat les fotos íntimes de la seva parella Justin Bieber que es van pujar al seu compte l'estiu de 2017 quan uns pirates informàtics van hackejar el seu Instagram.

El segon en la llista és Cristiano Ronaldo (118,89 seguidors) qui en 2016 es trobava en el sisè lloc amb 82,8 milions. El contingut més popular del davanter madridista va ser quan va anunciar el naixement de la seva filla amb Georgina Rodríguez el passat mes de novembre. Va aconseguir 11,3 milions de likes, la qual cosa la converteix en la imatge que més va agradar en Instagram durant 2017.

Ariana Grande (116,88 seguidors) es porta la medalla de bronze amb els divertits filtres de Snapchat que publica. Aprofita també per penjar vídeos dels seus concerts que aconsegueixen molts likes entre els seus followers. La imatge de la portada del seu àlbum My Everything es va convertir en un meme viral quan els fans van intentar recrear-la.



12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page