top of page
  • Foto del escritorLayla Zaoui

TERCERA EDICIÓ DEL SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES

Escrit per Layla Zaoui i Mixa

Els propers dies 2, 3 i 4 de febrer arriba una nova edició del Saló del Cinema i les Sèries al Centre d’Activitats de La Farga, organitzat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet.

L’esdeveniment tornarà a reunir el món del cinema i les sèries en un mateix espai, durant tres dies amb nombroses activitats: exposicions, escape rooms, xerrades i la tradicional jornada de Taules Rodones amb la presència de directors, guionistes, actors i promotors.

Per saber-ne més, les reporteres més “ditxaratxeres” de Vull Ser Jove (la Layla i la Mixa) hem pogut assistir a la roda de premsa del Saló i esbrinar què ens tenen preparat aquest any! Hem sigut d’allò més aplicades arribant ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora -com diria el mestre-. Potser una mica massa i tot, perquè érem les úniques persones de la sala (apart del cambrer)... Enlloc d’explicar-li les nostres penes, hem fet temps, i per fi ha arribat el moment d’escoltar l’actor Alex Casanovas, David Quirós (el regidor de Cultura i Innovació Social) José Maria García Mompel (el president de La Farga Gestión de Equipamientos Municipales SA) i Àlex Murrull (el director del Saló). Segons ells, el Saló intenta ser un punt de trobada no només entre professionals, sinó sobretot perquè “els que no saben què hi ha darrera coneguin millor la professió”. I tindrem oportunitats de sobres amb més de 35 xerrades i 115 expositors d’empreses relacionades amb el sector. Però a més a més, el plat fort d’aquesta edició són les exhibicions de l’univers de Harry Potter o de les pel·lícules de Luc Besson entre d’altres.


A l’acte també podrem trobar personatges destacats com Alberto Ammann (actor de Narcos) , Nacho Vigarondo o Berto Romero. Tot molt complet.


Si encara dubtes en anar-hi encara queda més!. I és que 0’75€ de cada entrada anirà destinada a 8 projectes de Crowdfounding a escollir per l’espectador. T’hi animes a venir?

En poques paraules -tal com deia David Quirós- “El Saló del Cinema i les Sèries ha vingut per quedar-se”.


T’hi animes a venir?

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page