top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Torna a estar de moda un dels COMPLEMENTS dels anys 90 gràcies als INFLUENCERS!

És una realitat que els influencers aconsegueixen viralitzar vídeos, objectes, events i outfits amb només una publicació a Instagram o un vídeo a YouTube, i és que, el que toca un influencer es transforma en or. Revisant les últimes publicacions dels influencers i les prediccions dels modistes, observem que els bolsos tindran un paper important a la temporada primavera-estiu, però no qualsevol bolso, la tendència es centrarà en els fanny packs. I què és això? Les ronyoneres de tota la vida que per desgràcia tornen sense data de caducitat.

No, no es tracta d'una broma: el que sempre va ser el complement antifashion i gairebé reservat per als turistes ara és la última moda. Els modistes han confirmat la seva passió vintage per les ronyoneres, incloent-les en les passarel·les més importants del món.

Hi ha colors, estils i formes per a tots els gustos. Fins i tot si ens centrem en la forma de portar-la. En la cintura? O a l'espatlla com si fos un bolso, creuada, a l'esquena com una motxilla, per sobre d'americanes o vestits... És un accessori "todoterreno" que val tant per a un esdeveniment nocturn com per al dia a dia.

Dissenys amb múltiples compartiments, en colors fluor amb inspiració dels vuitanta, realitzades en cuir i amb serrells, en nylon... La influencer Chiara Ferragni ja es declarava fan d'aquest complement l'estiu de 2017 i se la hi va veure amb un model vintage de la signatura Chanel.


15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page