top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Ariana Grande, Tina Turner i Édith Piaf, el dilluns en el repertori de ‘La Voz Kids 4’

Coneguts temes de bandes sonores de pel·lícules com ‘Los Chicos del Coro’, ‘Burlesque’ i ‘La Sirenita’ i èxits d'artistes com Ariana Grande, Tina Turner, Christina Aguilera, Malú, Manuel Carrasco, Cindy Lauper, Pablo Alborán o Édith Piaf, formaran part de repertori triat pels petits aspirants del segon lliurament de les ‘Audiciones a ciegas’ de ‘La Voz Kids 4’, que Jesús Vázquez presentarà amb la col·laboració de Tania Llasera el dilluns (22:00 hores) en Telecinco.

Al llarg de la vetllada, una de les nenes aconseguirà emocionar a Rosario Flores interpretant una de les seves cançons, ‘Que bonito’, i Antonio Orozco pujarà a l'escenari per cantar un dels seus temes amb una participant. A més, els coaches delectaran als seguidors del programa improvisant des de les butaques estrofes d'algunes de les seves cançons més populars.

Finalment, un jove complirà la seva promesa i, després de no passar les ‘Audiciones a ciegas’ de l'última edició del concurs, tornarà al plató de ‘La Voz Kids 4’ per tractar de sumar-se a un dels equips.

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page