top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Arrenquen les gravacions de "IMPROVISANDO" el nou GRAN SHOW d'Antena 3

La setmana vinent arrenquen els enregistraments de ‘Improvisando’, el nou format d'Antena 3 presentat per Arturo Valls. Es tracta d'un gran format d'entreteniment en el qual Arturo i els convidats posen a prova la seva rapidesa, enginy i sentit de l'humor a través de jocs d'improvisació articulats dins un escenari giratori en el qual no sabran a què s'enfronten i que tindrà gran participació del públic present en l'estudi.

El programa es grava en un plató que evoca a un teatre, enfront de públic real i amb una banda de músics en viu. L'escenari giratori inclou diferents decorats que aniran girant quan es premi el botó. Ni el presentador ni els convidats a cada programa sabran a quin repte o context còmic s'enfrontaran, però hauran de seguir les instruccions que els marqui el públic o l'escenari per sortir del pas.

Artutro Valls presentarà "Improvisando"

Portant el concepte del teatre d'improvisació al límit, Arturo Valls únicament coneixerà els noms dels quatre convidats que li acompanyaran cada nit (actors, músics, periodistes... personatges molt coneguts per l'espectador).


Amb l'ajuda de l'escenari circular i del que decideixi el públic els proposarà diferents reptes, pel que comptarà amb l'ajuda dels col·laboradors, que són els millors còmics del nostre país. Entre ells, estaran Carlos Latre, Anabel Alonso o Ana Morgade. Per completar tot això, Edu Soto i la seva banda ‘Delaroom’ posaran la nota musical durant el xou.

6 visualizaciones0 comentarios
bottom of page