top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Arriben les semifinals en directe de ‘Got Talent España’

‘Got Talent España’ engega dimecres les semifinals en directe en les quals els 56 artistes que van obtenir el ‘sí’ del jurat pugnaran per un lloc en la gala final del concurs i optaran als 25.000 euros de premi.

En cadascuna de les gales en directe, que conduirà Santi Millán, els semifinalistes -14 per gala- tractaran de conquistar novament al jurat format per Jorge Javier Vázquez, Edurne, Risto Mejide i Eva Hache. Els quatre jutges disposaran cada vetllada d'un ‘pase de oro’ conjunt per catapultar a un dels artistes directament a la final. Després, els 13 aspirants restants se sotmetran al vot de l'audiència. Dels quatre amb millor valoració, el més votat passarà directament a la final, mentre que el jurat seleccionarà un finalista més d'entre els tres restants. D'aquesta manera, en cada semifinal es coneixerà la identitat de tres finalistes.


Cantants, ballarins, acròbates, mags i forçuts lluitaran per estar en la final

Raúl Rubio, que va aconseguir el ‘pase de oro’ després d'enlluernar amb la seva veu a Eva Hache i Jorge Javier Vázquez; Sebas, que amb les seves acrobàcies en barra va aconseguir el passaport a la semifinal gràcies a Santi Millán; Juan Leiba, que va delectar al jurat amb el seu ball suspès en una corda; la parella de dansa formada per Nuno i Nagyla; els cantants Raquel Calviño i El Mollina; la coreografia del grup Stree Squad; la demostració de força de la família Jiménez; els acròbates The Buccanners i Petruska; els trucs de màgia de Manuel Oliver i Tomás Sanjuán; el pianista Michael i el violinista Thomas Potiron seran els 14 artistes que pugnaran per un lloc en la final en la gala de demà.

‘Got Talent España’ va batre dimecres passat el seu rècord de temporada amb un18,5% de share i 2.508.000 espectadors, liderant amb folgança la seva franja d'emissió. El programa produït en col·laboració amb FremantleMedia acumula una mitjana del 16,9% de quota de pantalla i 2.269.000 espectadors en els seus nou primers lliuraments.

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page