top of page
  • Foto del escritorRedacció

FRAGMENT EXCLUSIU i data d'estrena del VIDEOCLIP d'Amaia i Alfred per a EUROVISIÓN

Ha arribat el moment que tots els seguidors del Festival d'Eurovisión i de ‘Operación Triunfo’ estaven esperant. La 1 estrena aquest divendres, 9 de març, el videoclip de ‘Tu Canción’ en una emissió especial en prime time presentada per Roberto Leal, amb la presència d'Amaia i Alfred. Serà just abans de l'estrena del nou programa de la 1 ‘Dicho y Hecho’ (CLICA AQUÍ per veure tots els detalls de "Dicho y Hecho").

Així s'ha anunciat aquest dilluns durant #OTVisión, el programa especial setmanal sobre Eurovisión emès per Playz, la plataforma de continguts digitals de RTVE. A més, l'espai ha avançat en exclusiva 20 segons del videoclip dirigit per Gus Carballo que serveix de presentació a Europa del tema candidat a Eurovisión compost per Raúl Gómez.

Complicitat, sensibilitat i màgia

Complicitat, sensibilitat i màgia són tres de les característiques que acompanyen a Amaia i Alfred durant el videoclip de ‘Tu Canción’: una història d'amor que posa el focus en la màgia entre els dos artistes i en la qualitat vocal de tots dos.

Gus Carballo, realitzador de videoclips d'artistes com Diego Torres i Rubén Blades, Macaco, Pablo Alborán, Pablo López i Juanes, Wally López, Antonio Orozco, Vanesa Martín, Barei, Manuel Carrasco… és el responsable d'aquest treball.

183 visualizaciones0 comentarios
bottom of page