top of page
  • Foto del escritorRedacció

Impactant final de ‘El Accidente’, amb la mort d'un dels seus protagonistes

Un inesperat accident d'avió va fer que se n'anés tot en orris en l'aparentment perfecte pla del José per mantenir oculta la seva vida paral·lela. Avui dimarts a les 22:40 hores en Telecinco, la successió de mentides, intrigues, perills i complicacions desenvolupades al llarg de 12 capítols en la trama de 'El Accidente', es desentranyarà en el capítol final de la sèrie, que conclourà amb la impactant mort d'un dels seus personatges centrals.

Realitzada en col·laboració amb Globomedia i mancant l'emissió de l'últim episodi, ‘El Accidente’ acumula una mitjana del 16,2% de share i 2.663.000 espectadors. Protagonitzada per Inma Cuesta, Quim Gutiérrez, Berta Vázquez, Alain Hernández, Joel Bosqued i Eusebio Poncela, la sèrie incrementa la seva audiència amb 421.000 espectadors en diferit que se sumen a la mitjana del seu consum lineal.

Amb la mitjana acollida al llarg de les seves 12 emissions lidera àmpliament la seva franja d'emissió i ha mantingut una audiència fidel, malgrat haver-se enfrontat als productes més potents dels seus competidors. Incrementa el seu share en el target comercial fins al 17,3% i creix notablement entre els espectadors de 25 a 34 anys (19,3%).


SINOPSI DEL CAPÍTOL FINAL

En el capítol titulat ‘La lluvia’, Lucía acudeix a la seva trobada furtiva amb José i, quan veu a María, totes les peces encaixen en el seu cap i comprèn que tot va ser un muntatge per enganyar al João. Ha arribat el moment d'abandonar la seva vida actual, per a això els tres van a convertir-se en testimonis protegits amb una nova identitat lluny d'Esbarzer. Manuel, que ha seguit al cotxe de Nacho i ho ha vist tot, li demana explicacions a la seva germana i a aquesta no li queda més remei que explicar-li el que ha ocorregut. Serà ell qui l'ajudi a acomiadar-se de la seva família, a la qual no tornarà a veure mai més. Lucía aprofita per portar-li a Juan els papers en els quals José li cedeix el negoci, però ell es nega a signar i Lucía se sincera amb ell.

Mentrestant, João està consternat després d'assabentar-se de la traïció de Paul perquè és conscient que si Lula no hagués comprat a Martín, tots dos estarien morts. Els dos germans estan superats per les circumstàncies, sobretot després de les morts de Nico i, suposadament, la de María. Sembla que el portuguès ha perdut la batalla, però es guarda un as en la màniga: Julián col·loca un transmissor en la maleta de Lucía i descobreix la veritat. Quan l'hi explica al João, mana als seus homes a l'hotel amb l'ordre d'acabar amb tots.


13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page