top of page
  • Foto del escritorRedacció

José María Íñigo NO serà la veu d'Eurovisión 2018

Tony Aguilar i Julia Varela seran els encarregats de comentar el festival d'Eurovisión 2018 que tindrà lloc a Lisboa el proper 12 de maig. Nieves Álvarez seguirà sent la portaveu d'Espanya per segon any, segons informa TVE en una nota.


José María Íñigo, al que aquest any no escoltarem durant el certamen, va prendre el relleu de José Luis Uribarri el 2011 com a narrador d'Eurovisión. El comunicador va iniciar aquesta labor el 14 de maig d'aquell any en Düsseldorf i la va finalitzar el passat 13 de maig a Kíev.

El veterà periodista ha estat qui ha pres la decisió de no estar aquest any a Lisboa. Ell mateix ho ha assegurat a les xarxes socials, on ha aclarit que "TVE no prescindeix" dels seus serveis de cara a la cobertura a la capital lusitana, sinó que "he estat jo qui ha decidit no anar".


Tony Aguilar s'estrena en Eurovisión

Davant la decisió de l'Íñigo, la cadena pública ha optat per cobrir el seu buit amb Tony Aguilar, qui s'estrenarà com a comentarista de les actuacions d'Eurovisión 2018, on Amaia i Alfred representaran a Espanya amb "Tu canción". Cal recordar que Aguilar ja coneix al duet ja que va participar com a jurat convidat en aquesta edició del talent.

El locutor, DJ i presentador porta des del 1991 en Los40, on ha creat, dirigit i presentat programes com Anda Ya.




6 visualizaciones0 comentarios
bottom of page