top of page
  • Foto del escritorRedacció

La 1 estrena ‘Dicho y hecho’, un nou game show d'humor

La 1 estrena aquest divendres ‘Dicho y hecho’, un xou en el qual còmics i famosos competiran en divertits i surrealistes desafiaments. Aquest nou format d'humor, produït per RTVE en col·laboració amb Secuoya Contenidos, tindrà al capdavant a Anabel Alonso (La Jefa) i a José Corbacho (El Ayudante), que s'encarregaran de proposar els reptes, supervisar-los i puntuar-los. Pablo Carbonell, David Fernández, Secun de la Rosa, Elena Furiase, Goizalde Núñez i Leonor Lavado seran els concursants.

“Entreteniment per a tots”

A la roda de premsa davant els mitjans celebrada en el Teatre Coliseum de Madrid han assistit Toñi Prieto, directora de Programes d'Entreteniment de TVE; Eduardo Escorial, director de Secuoya Continguts; així com Anabel Alonso i José Corbacho, acompanyats dels ‘concursants’ Pablo Carbonell, David Fernández, Elena Furiase, Goizalde Núñez i Leonor Lavado.

“Televisió Espanyola aposta una vegada més per l'entreteniment en família. I estem molt orgullosos de comptar de nou amb Anabel i Corbacho, que tan bons moments ens van donar en ‘MasterChef’”, ha recordat Toñi Prieto.

Eduardo Escorial ha afirmat que aquest projecte els té “enlluernats” i ha explicat el seu origen: “Va néixer a Regne Unit, com a adaptació d'una funció teatral. Ha passat per Bèlgica, Suècia, Dinamarca, i arribarà també a EUA. És un format molt global, perquè a la fi tots riem del mateix”.

“Com a ‘cap’ els dono unes ordres molt clares que després cadascun dels ‘manats’ interpreta a la seva manera. És d'agrair la seva generositat, perquè en les proves es tiren de boca al fang”, ha afirmat Anabel Alonso.

Al costat d'ella, el seu ‘ajudant’, José Corbacho: “Al programa serem nosaltres mateixos, però representem uns rols a favor de l'humor i l'entreteniment. L'important és que l'espectador rigui i que passi una bona estona els divendres a la nit”.


Divertits i surrealistes reptes

A cada programa, un grup de sis còmics i famosos competiran entre ells en estranys i surrealistes reptes que posaran a prova la seva creativitat. Cada capítol compta amb set proves, que realitzaran tots els concursants i que La Jefa, Anabel Alonso, s'encarregarà de puntuar. Els punts es van sumant a un rànquing que al final del programa desvetllarà qui és el guanyador del capítol.

La majoria de les proves han estat gravades en Vila-manaire, la casa de la Jefa situada en un espai natural. Aquestes proves exteriors es visionaran, comentaran i puntuaran en un teatre, amb públic en directe. A més, els concursants s'enfrontaran allí mateix a tres divertides proves.

Pablo Carbonell, David Fernández, Secun de la Rosa, Elena Furiase, Goizalde Núñez i Leonor Lavado seran els concursants. A més, ‘Dicho y hecho’ rebrà la visita de convidats com Pepe Viyuela, Santiago Segura, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández, i Salva Reina, entre altres.

 


8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page