top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Netflix CONFIRMA la TERCERA TEMPORADA de "LA CASA DE PAPEL"

ATRESMEDIA i Netflix, juntament amb Vancouver Media, han aconseguit un acord sense precedents a Espanya per a la producció de la nova temporada de ‘La casa de papel’, la sèrie espanyola amb més èxit al món. La nova tanda de capítols està programada pel 2019 i s'espera comptar amb gran part del repartiment original, així com amb el seu creador, l'Alex Pina, al capdavant.

Per Atresmedia, aquesta nova operació suposa la consolidació de la nova fase del seu model d'explotació de les seves sèries. Així, Atresmedia aconsegueix allargar el cicle de vida d'un dels productes més valorats del seu segell Series Atresmedia. Aquest acord suposa un pas més en l'estratègia que l'ha consolidat a Atresmedia com la gran factoria de continguts de ficció a Espanya.


Convertida en un fenomen de masses en diferents països d'Amèrica, Àsia o Europa, ‘La casa de papel’ ha aconseguit la fita de la sèrie de parla no anglesa més vista en la història de Netflix, tal com ha comunicat la plataforma als seus accionistes en un detallat informe.

13 visualizaciones0 comentarios
bottom of page