top of page
  • Foto del escritorLayla Zaoui

Nina Dobev torna a la televisió

La famosa sèrie Diari de Vampirs en 2015 va suposar un gran èxit televisiu i el punt àlgid per a la carrera de Nina Dobrev (Elena Gilbert/Kathernie Pierce). Però sembla que això està apunt de canviar – o aquesta es la seva intenció – i es que segons Deadline, Nina Dobrev començarà a rodar una nova comèdia per a la canal CBS anomenada Fam.


La sèrie potencial segueix la vida d’una jove anomenada Clem que accepta deixar viure a la seva germanastra Shannon (Odessa Adlon) amb ella i els seu promès Jay per escapar del desastre que suposa el seu pare.


“Castigada, profundament graciosa, ingeniosa i oberta” així se’ns presenta a la protagonista, un antic desastre que des de llavors a canviat el seu mode de vida. Esta encantada de casar-se amb Jay tot i que resulta ser que no ha sigut completament sincer amb ell. Jay (Tone Bell) creu que el seu pare esta mort, però la veritat es que ella es sent avergonyida pel seu pare. Quan Shannon apareix buscant un lloc on quedar-s’hi, la vida de Clem, i possiblement la seva relació, es veurà en perill.


No es cap sorpresa que Nina hagi escollit una comèdia com a primer projecte des de la seva marxa voluntària de la sèrie de vampirs. Doncs l’hem pogut veure encaminar la seva carrera cap a l’humor amb pel·lícules com The Final Girls, xXx: Return of Xender Cage i Flatliners...

L’actriu ja ha declarat que te moltes ganes de tornar a la televisió de nou amb aquest projecte i seguir treballant per provocar riures als espectadors. Certament haurem d’esperar bastant perquè arribi Fam a Espanya.

7 visualizaciones0 comentarios
bottom of page