top of page
  • Foto del escritorRedacció

Playz prepara ‘El punto frío’, una sèrie digital de misteri i terror.

Playz prepara la nova sèrie digital ‘El punto frío’, una ficció de misteri i terror que recupera la llegenda de ‘La Santa Compaña’. La sèrie digital, produïda per RTVE en col·laboració amb Dadá Films & Entertainment, està protagonitzada per Natalia Rodríguez, David Solans i Lola Baldrich, entre altres. La ficció, ambientada a Galícia, s'està gravant a Culleredo (Muntanya Xalo), Carral, Laracha i Mañón, a La Corunya.

La tradició oral espanyola està plena de llegendes que barregen fets reals amb ficció i, en ocasions, amaguen històries que comporten misteri i terror, amb gegants, dracs, bruixes, esperits i nits màgiques. ‘El punto frío’ reivindica el paper que ha tingut aquesta tradició literària en la nostra cultura i aborda la por als fenòmens desconeguts que ens envolten amb l'objectiu de traçar la mitologia del misteri a Espanya.

La sèrie digital es compon de cinc capítols d'entre 15 i 20 minuts de durada i es grava en tecnologia 4K. Dirigida per Alberto Ortega i escrita per Ángel Agudo, ‘El punto frío’ tindrà al seu voltant un univers transmedia que inclou cinc capítols de podcast protagonitzats pel personatge de Martín (David Solans), escrits per Teo Rodríguez i produïts per l'equip de Ficció Sonora de Ràdio Nacional; i sis peces audiovisuals conduïdes per Javier Daga.

Sinopsi

Martín (David Solans) és un jove obsessionat amb el paranormal que arriba a un poble de Galícia convençut que un fenomen misteriós és a punt de succeir. En els seus boscos apareix un cadàver que acaba de morir. Rocío (Natalia Rodríguez), una guàrdia civil del poble, es desespera intentant encaixar les peces del cas: el mort és un home desaparegut 30 anys abans, no gaire lluny d'allí. Malgrat el temps transcorregut, el seu cadàver està exactament igual que tres dècades enrere.

Rocío creu que Martín té alguna cosa a veure amb aquest fet i es llança en la seva recerca.

Quan aconsegueix trobar-ho, descobreix que hi ha algú més amb ell. Es tracta d'una dona, Abril (Lola Baldrich), que viu allà des de fa temps, allunyada de tot el món. Els habitants de la zona la criden "la boja" perquè va perdre el cap quan va morir el seu fill.

Els tres protagonistes es veuran embolicats en una aventura aterridora en la qual meigas, bruixes i la llegenda de ‘La Santa Compaña’ es barregen amb les seves històries personals, la qual cosa els porta a un enfrontament cara a cara amb els seus propis dimonis.

28 visualizaciones0 comentarios
bottom of page