top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Ràdio 4/RNE estrena aquest cap de setmana dos nous programes de servei públic

L'emissora Ràdio 4 de Radio Nacional España estrena aquest cap de setmana dos nous programes de servei públic: 'Recursos Homínids' i 'Feminismes a Ràdio 4'

'Recursos Homínids' és un espai d’entreteniment i de servei públic. Per una banda el programa comença amb un docushow on el presentador es fica en la pell d’una persona que treballa en un ofici en concret, com si fos el seu primer dia.

D’altra banda, amb la participació fixa de Barcelona Activa, estudiem eines de recerca de feina i la projecció laboral. També comptarem amb la presència puntual del SOC, el SEPE –INEM–, empreses privades –Infojobs, JOBToday, Adecco, etc.– i altres entitats del sector com els gremis, els col·legis, Universitats i altres associacions professionals.

Serà dirigit i presentat per Lluís Freixes, periodista i economista i s’emetrà els dissabtes de 22.00 a 23.00 hores.


'Feminismes a Ràdio 4' és un espai de servei públic. Dona veu a persones, entitats i col·lectius que plantegen una visió crítica del patriarcat i lluiten contra les violències masclistes.

Farà divulgació de la història del feminisme i dels feminismes, en plural, que avui plantegen diferents maneres d’abordar la desigualtat i la construcció social del gènere. Serà una finestra permanent per a les entitats que treballen en aquest camp.

Serà dirigit i presentat per la periodista Marisol Soto i s’emetrà els diumenges de 22.00 a 23.00 hores.

15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page