top of page
  • Foto del escritorRedacció

“Tot es mou”, el nou magazín de les tardes de TV3

A partir de dilluns 5 de febrer, a les 16.35, TV3 estrenarà un nou magazín d’actualitat diari, que vol acompanyar i entretenir els espectadors en una franja horària en què actualment es mouen molts fets de gran interès, i a un ritme trepidant.

"Tot es mou", amb Helena Garcia Melero, Francesc Sòria i Lluís Marquina, seguirà l'actualitat, donarà veu als protagonistes del moment i tractarà aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans amb un to amable i distret.

L’espai inclou diferents registres, per tractar qüestions estrictament informatives, i també de divulgació i entreteniment. També tindrà un parell d’espais d’opinió i analitzarà l’actualitat tant des d’un prisma seriós com humorístic.

“Tot es mou” jugarà amb connexions en directe, tertúlies, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, ampliant-los en molts casos i buscant-ne l'aspecte pràctic i curiós, entre d'altres. Helena Garcia Melero serà l'encarregada de substituir l'actual magazín de les tardes "Tarda Oberta", que ha estat cancel·lat amb motiu de les retallades econòmiques per culpa de la nova llei que reclama 167 milions d'euros a la cadena.

Els tres conductors del magazín, Helena Garcia Melero, Francesc Sòria i Lluís Marquina estaran acompanyats d'altres cares de la cadena com Laia Ferrer, Àngels Molina, Eloi Cordomí o Llucià Ferrer.

4 visualizaciones0 comentarios
bottom of page