top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

TOTS els DETALLS de "La Catedral del Mar", la nova sèrie d'Atresmedia

Atresmedia Televisió ha presentat aquest dimarts una de les ficcions més esperades del seu segell Series Atresmedia, ‘La Catedral del mar’, que aquest mes de maig s'estrenarà en Antena 3.

Es tracta de la fidel adaptació del best-seller homònim d'Ildefons Falcones del que s'han venut més de 6 milions de còpies en més de 40 països. La sèrie està composta per una única temporada de 8 capítols de menys d'una hora de durada i està protagonitzada per un repartiment de luxe: Aitor Lluna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui, Andrea Dur, Ginés García Millán, Daniel Grau i Josep María Pou.

D'esquerra a dreta: Pablo Derqui, Ginés García Millán, Andrea Duro, Michelle Jenner, Daniel Grao, Aitor Luna, Silvia Abascal i Josep Maria Pou
Foto grupal d'actors de "La Catedral del Mar"

A l'esdeveniment han acudit els vuit actors protagonistes juntament amb Sonia Martínez (directora de Ficció de Atresmedia), Jaume Banacolocha (CEO de Diagonal TV) i Joan Bas (director de producció de la sèrie), Montse García (directora de Diagonal TV i productora executiva de la sèrie), Jordi Frades (director de la sèrie) i Rodolf Sirera (autor de l'adaptació del llibre).


Un rodatge de cinema… per tota Espanya

Una pel·lícula fraccionada en 8 episodis d'una mica menys d'una hora de durada. Així es pot entendre aquesta nova producció del segell Series Atresmedia el complex rodatge del qual ha estat cinematogràfic. Es tracta d'una sèrie en la qual gairebé el 80% de les seves escenes han estat filmades en localitzacions exteriors, entre elles, la imponent basílica de Santa María del Mar. El rodatge de ‘La Catedral del Mar’ ha visitat enclavaments de tota la geografia espanyola. Extremadura, Castella– La Manxa, Castella i Lleó, Madrid, Aragó i Catalunya han estat els territoris que han acollit a tot l'equip de la sèrie.

Una història de venjança, amor i traïció

Ambientada en la Barcelona del segle XIV, ‘La Catedral del Mar’ és l'intens relat d'un home, Arnau, la vida del qual transcorre paral·lela a la construcció del nou temple catòlic en honor a la Mare de Déu de la Mar. La vida d'Arnau serà una contínua lluita per la llibertat i la dignitat dels pobres i humiliats que li enfrontarà al poder dels nobles. Sense conèixer l'amor d'una mare, les dones marcaran la destinació d'Arnau. Amb elles coneixerà tant la passió desbordant com l'amor més pur i abnegat.

Aitor Luna i Andrea Duro posen per la premsa

Venjança, amor i traïció s'entrecreuen en una fascinant història que té com a rerefons una Barcelona medieval en una època històrica marcada per la intolerància religiosa i la segregació social. La història transcorre en una època en la qual Barcelona viu un dels seus moments més pròspers: la ciutat ha crescut cap a la Ribera, un humil barri de pescadors en el qual es comença a construir el major temple mariano mai conegut: Santa María del Mar.

Michelle Jenner i Josep Maria Pou

Arnau Estanyol és un humil serf de la terra que, fugint al costat del seu pare dels abusos dels senyors feudals del camp, es refugia a Barcelona i es converteix en home lliure. Arnau treballarà com palafrenero, bastaix i soldat. No obstant això, un trepidant ascens social ho traurà de la misèria per convertir-ho en un home pròsper gràcies a l'èxit en els negocis com cambista. Això despertarà els recels dels seus enemics que urdirán un complot i posaran la seva vida en mans de la Inquisició.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page