top of page
  • Foto del escritorRedacció

Tots els detalls de "MIRA LO QUE HAS HECHO", la nova sèrie de Movistar+

El divendres 23 de febrer Movistar+ estrenarà la temporada completa de 'Mira lo que has hecho', la seva nova sèrie original produïda en col·laboració amb El Terrat. Dirigida per Carlos Therón i protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte, ‘Mira lo que has hecho’ mostra com una parella contemporània afronta l'arribada del seu primer fill. Una nova vida que ve sense manual d'instruccions.

Berto i Sandra intentaran conciliar la seva vida familiar amb els seus treballs, lidiar amb la falta de temps personal i al mateix temps, mantenir la intimitat, complicitat i amor de la parella.

Durant la temporada coneixem a l'entorn familiar més proper de Berto i Sandra, als seus pares i germans, dues famílies totalment diferents que hauran d'adaptar-se l'una a l'altre.

"Mira lo que has hecho" parla de la responsabilitat i la por de portar una nova vida al món; de crear un model de paternitat lluny dels antics patrons; en definitiva, d'una parella que s'estima i que està formant una família.

ELS PERSONATGES

BERTO (Berto Romero)

Berto és la parella de Sandra. Humorista i presentador de televisió d'èxit que en la seva vida real afronta la paternitat amb il·lusió, por i inconsciència a parts iguals. El naixament del seu primer fill li obligarà a trobar un nou equilibri en la relació amb la seva dona, la seva família i el seu treball.

SANDRA (Eva Ugarte)

Sandra és la parella de Berto. Metge anestesista per tradició familiar, és una dona intel·ligent, analítica i segura de si mateixa. És el centre de gravetat de la seva relació de parella. L'èxperiència de la maternitat, viscuda des del seu elevat nivell d'auto exigència, farà que tremoli el seu sistema de valors i el de tots els que l'envolten.

JULIO, el pare de Berto (Mariano Venancio)

Julio és un home xapat a l'antiga, carismàtic, divertit i sense pèls a la llengua. És un home bo però de formes agrestes.

ÁNGELA, la mare de Berto (Carmen Esteban)

Ángela, afectuosa i distesa, no té filtre i diu el primer que passa pel seu cap. És una dona comprensiva que ha pasat tota la seva vida cuidant dels seus fills i del seu marit i que ha estat molt feliç fent-ho, potser perquè mai ha pensat que la seva vida pogués haver estat d'una altra manera.

JOSE, el germà petit de Berto (Jordi Aguilar)

Jose és un nen gran. Viu com un adolescent. De caràcter aparentment innocent i despistat, és murri, gorrer i bocamoll. Molt sovint fica la pota, tot i que a vegades amaga asos sota la màniga que l'ajuden a solucionar problemes familiars en les situacions més inversemblants.

RAMÓN, el pare de Sandra (Chete Lera)

Ramón és metge, un home recte, treballador, gris i de profundes idees conservadores. Viu una vida d'amargura des que la seva dona el va abandonar. La seva filla Sandra és el seu ull dret. Al Ramón tot li sembla malament, és molt esquerp i esquiu amb el Berto.

OLGA, la mare de Sandra (Inma Sancho)

Olga és enèrgica i independent. Després de separar-se del Ramón, ha tornat a rejovenir amb la seva nova parella, Pepe, amb qui gaudeix de viatges de plaer, lluny de la família.

ROSA, la germana de Sandra (Anna Carreño)

Rosa és la germana petita de Sandra. És artista, una mica rebel, li agrada donar-li vidilla al seu pare ficant jull i intentant que tingui petites explosions controlades. Tot i que té destalls de la típica psicòpata familiar, és capaç de realitzar exercicis d'empatía cap a la seva germana i la seva situació

EL TRÀILER


22 visualizaciones0 comentarios
bottom of page