top of page
  • Foto del escritorLayla Zaoui

TV3 ESTRENA “CASES D’ALGÚ” I “ DE BON HUMOR”

Actualizado: 14 ene 2018

ENTREVISTA ALS PRESENTADORS:


Ahir, Vull ser jove es traslladava a les instal·lacions de Tv3 per comparèixer a l'estrena de dos nous programes: "Cases d'algú" amb Joan Maria Pou com a debutant en el paper de presentador i "De bon humor" encapçalat per Llum barrera.


Cases d'algú transporta el format belga anomenat "Be my guest" a la TV3 amb la mà de Joan Maria Pou com a presentador. Sota el títol: "Cada any Catalunya és visitada per més de 18 milions de turistes" el programa es compromet a desenterrar les identitats d'aquests turistes anònims que amaguen històries d'allò més sorprenents. El programa ens donarà l'oportunitat de conèixer cada dijous aquestes històries anònimes que volen ser contades a mà dels mateixos turistes. En Joan, encarregat de portar la maleta a l'espectador en aquesta aventura per tot el món, conviurà a les seves respectives cases durant dos dies, convertint-se en el seu amfitrió.


Junt amb aquestes històries serem espectadors d'un intercanvi d'experiències, de costums i de diferents maneres d'entendre la vida així com racons poc coneguts i a la vegada molt importants per a les vides dels personatges. Persones com L'Hernan i la Patri de Mèxic, protagonistes d'un amor impossible o una parella d'amics de Nova Orleans; un creacionista i una atea, són algunes de les històries que podrem veure al llarg d'aquests 9 programes – amb un especial final a manera de recopilació-.

Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals de TV3, Miquel Garcia, cap de Nous Formats de TV3 i Eva Merseguer directora de "Cases d'algú" van parlar-nos del gran treball i entramat que hi ha darrere d'un programa com aquest. La duració del rodatge del programa va tenir lloc durant dos mesos de manera intermitent i intercalada amb els partits del Barça- a causa de la funció de narrador dels mateixos partits per part de Joan Maria Pou- . Finalment la roda de premsa va acabar amb paraules d'esperança i desig per una segona temporada amb la tornada dels personatges a Catalunya.


Per altra banda, també vam tenir l'oportunitat de parlar amb Llum Barrera sobre el seu nou projecte "De bon humor". Un programa descrit com Una tesi doctoral sobre el riure, ens il·lustrarà sobre tot allò que hem de saber sobre l'humor. Com funciona el nostre cervell davant el riure, els xinesos es riuen del mateix que nosaltres? Els homes i les dones compartim el mateix humor? Aquestes són algunes de les preguntes que seran respostes al llarg del programa. A més, també comptarem amb entrevistes a tot un catàleg d'humoristes com: Andreu Buenafuente, Òscar Dalmau, Luis Piedraita, Quim Masferrer, els guionistes del Polònia o l'equip de l'APM entre altres.

Si vols saber-ne més, Vull ser jove va tenir l'oportunitat de parlar sobre aquests dos nous projectes amb Llum barrera i Joan Maria Pou. No t'ho perdis!

26 visualizaciones0 comentarios
bottom of page