top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

9 DETALLS DEL SAMSUNG GALAXY S9

Amb dissenys refinats i les càmeres més avançades de Samsung fins ara, els Galaxy S9 i S9 + ofereixen potents eines per transformar la forma en què els usuaris capturen moments especials, expressar-se i gaudir de l'entreteniment immersiu.

Tots dos dispositius ofereixen una experiència de telèfon intel·ligent que es personalitza de maneres que milloren les vides connectades dels usuaris, i està dissenyada per reimaginar la forma en què ens comuniquem, compartim i experimentem el món que ens envolta.


1. Un disseny aerodinàmic

Tant el Galaxy S9 de 5,8 polzades com el S9 + de 6,2 polzades introdueixen refinaments en la pantalla Infinity Display que fan que la pantalla de signatura de Samsung sigui encara més cridanera.


Aquests inclouen el reforç de les pantalles Super AMOLED amb un Corning Gorilla Glass 5 més gruixut i la creació dels bisells i la pantalla en un negre més profund per ocultar el sensor de l'iris i crear una estètica minimalista i més uniforme. Tots dos dispositius compten amb dissenys elegants i contemporanis, i estan disponibles en quatre colors: Negre mitjanit, Gris titani, Blau coral i el nou Lila porpra.


2. Súper Càmera lenta

La funció Súper Càmera lenta del Galaxy S9 va ser dissenyada per permetre als usuaris capturar, en sorprenents detalls, els moments èpics i de parpelleig que ocorren en la vida quotidiana.


Super Slow-mo augmenta la velocitat del obturador de la càmera a 960 fps (fotogrames per segon), i és capaç de gravar video quatre vegades més lent que qualsevol altra tecnologia mòbil de càmera lenta. Una vegada que hagin gravat el seu clip Super Slow-mo, els usuaris poden triar guardar-ho com un GIF, personalitzar-ho amb una melodia favorita o mostrar-ho com a fons de pantalla per a la seva pantalla d'inici o de bloqueig.


3. Una càmera de poca llum que imita l'ull humà

Combinant una lent d'obertura F2.4 amb una F1.5, la més brillant actualment disponible en un telèfon intel·ligent, l'avançada càmera de Doble Obertura del Galaxy S9 s'adapta al seu entorn per permetre als usuaris capturar imatges impressionants amb qualsevol llum.


Igual que l'ull humà, la càmera s'ajusta automàticament a les condicions d'il·luminació per permetre que la quantitat justa de llum aconsegueixi la lent. Llavors, ja sigui que els usuaris estiguin gaudint d'un dia assolellat a la platja o d'un sopar d'aniversari amb amics, poden estar segurs que les seves imatges seran nítides i clares.


4. Copiant als grans: AR Emoji

La nova característica AR Emoji del Galaxy S9 permet als usuaris crear els seus propis emojis realistes o de dibuixos animats utilitzant la tecnologia de reconeixement facial del dispositiu. Des d'una sola selfie, el dispositiu analitza una imatge 2D de vostè al mapear més de 100 característiques facials diferents, i després aplica aquesta imatge a un model 3D per generar un avatar que s'assembla a vostè i pot imitar les seves expressions facials.


AR Emoji és completament personalitzable, es pot compartir fàcilment amb uns altres i també es pot utilitzar com a fons de pantalla per a la llar o la pantalla de bloqueig de l'usuari.


5. Bixby, visió instantània de l'entorn

La plataforma d'intel·ligència de Samsung, Bixby, està profundament integrada en la càmera del Galaxy S9 i utilitza tecnologies de realitat augmentada i aprenentatge profund per proporcionar als usuaris una àmplia gamma d'informació útil en temps real sobre el món que els envolta.


Quan l'usuari apunta la seva càmera a un objecte, Bixby reconeix el que està mirant i presenta a l'instant la informació relacionada amb aquest objecte superposat en la part superior de la imatge. Això significa que, per exemple, un usuari en un viatge de negocis a l'estranger podria utilitzar la funció de traducció en viu en la manera de text de Bixby per traduir instantàniament un menú o rètol escrit en un idioma estranger, o fins i tot en moneda estrangera, en temps real.


6. Ajustar les preses destacades amb la càmera dual

La millor càmera dual del Galaxy S9 + compta amb un parell de càmeres de 12MP: un objectiu gran angular F1.5 amb sensor d'imatge Super Speed ​​Dual Píxel i un teleobjectiu F2.4, així com estabilització d'imatge òptica dual (OIS) ) per garantir que les fotos siguin nítides fins i tot quan l'usuari té una mà tremolosa.


Les característiques Live Focus i Background Blur de la càmera ofereixen als usuaris un control més creatiu sobre les seves fotos. El primer els permet ajustar la profunditat de camp en qualsevol punt del procés de presa de fotografies, mentre que el segon permet als usuaris jugar amb l'enfocament del fons de la foto mitjançant l'aplicació de formes com a cors, estels i més.


7. Altaveus estèreo que proporcionen un so Premium

A causa que els nostres telèfons intel·ligents són sovint la nostra plataforma d'entreteniment, Samsung ha complementat la immersiva pantalla Infinity Display del Galaxy S9 amb un sistema de so igualment fascinant.


Per facilitar als usuaris submergir-se en el seu contingut, Samsung va col·locar potents altaveus estèreo afinats en AKG en la part inferior i en l'auricular del dispositiu, que produeixen un so ric i equilibrat, sense importar el volum. El Galaxy S9 també presenta un efecte Dolby Atmos, que analitza acuradament les variables clau en l'àudio del contingut per donar als usuaris la sensació de que estan experimentant un so envolupant de 360 ​​graus.


8. Autenticació biomètrica millorada

La funció Intelligent Scan del Galaxy S9 combina la fortalesa col·lectiva de l'escanejo d'iris, el reconeixement facial i les tecnologies intel·ligents de Samsung per crear una solució d'autenticació sense interrupcions que ofereix als usuaris accés segur als seus dispositius en pràcticament qualsevol entorn.


A més, l'escàner d'empremtes dactilars del telèfon, que ara es troba convenientment sota la càmera en la part posterior del dispositiu, admet una nova funció Dedicat Fingerprint, que permet als usuaris designar una empremta dactilar per proporcionar accés instantani a la seva carpeta segura.


9. Construït per a estils de vida mòbils

A més de permetre als usuaris gaudir d'una experiència d'escriptori de pantalla completa amb el seu dispositiu mòbil, la plataforma de programari Samsung DeX ara permet als usuaris transformar la pantalla Infinity de la seva Galaxy S9 en un teclat tàctil i una superfície tàctil usant la nova plataforma DeX.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page