top of page
Buscar
  • Foto del escritorRedacció

Nokia presenta 4 nous smartphones al #MWC

Comença el Mobile Word Congress i amb ell arriben totes les novetats dels grans de la tecnologia. Avui Nokia ha presentat els seus quatre nous smartphones. Tots els rumors apuntaven al fet que veuríem un Nokia 9, però finalment el que s'ha presentat en primer lloc ha estat el Nokia 8 Sirocco. El nom està inspirat en el fort vent del Sàhara que es forma entre l'aire càlid i sec del continent africà l'aire més fresc del Mediterrani.

El Nokia 8 Sirocco combina un disseny elegant amb dues parts de vidre unides mitjançant un marc d'acer inoxidable. Amb tan sol 2 mm de grossor en els laterals, el Nokia 8 Sirocco ofereix una pantalla pOLED 2K de 5,5 polzades, coberta per un vidre contornejat, tenint un perfil ultracompacte. El resultat és fantàstic i es percep la lluita que vol iniciar Nokia amb Samsung.

El Nokia 8 Sirocco també ofereix una càmera dual desenvolupada en col·laboració amb el fabricant alemany Zeiss. Una càmera amb gran angular, ideal per a condicions de poca llum, i l'altra càmera té 13 megapíxeles amb zoom òptic x2. La manera Pro de la càmera permet un control manual complet de cada imatge. Per descomptat, la versió Android Oreo ve de sèrie.

En quant a preu i disponibilitat, el Nokia 8 Sirocco estarà disponible a mitjans d'abril per 749 euros.


Un Nokia 7 Plus, un nou Nokia 6 i un Nokia 1

Nokia 7 Plus, el primer smartphone en format 18:9 de Nokia

"Dissenyat per a persones creatives", el Nokia 7 Plus és un terminal premium de gamma mitjana que sortirà a la venda a l'abril a un preu de 399 euros. Aquí també trobem una càmera doble amb òptica Zeiss que inclouen una càmera de gran angular i una càmera de 13 megapíxeles amb doble zoom òptic. La pantalla amb relació 18:9, resolució FullHD+ i 6 polzades és perfecte per gaudir de contingut multimèdia. A més també compta amb la versió Android Oreo. Estarà disponible en dos colors: negre/coure i blanc/coure.

Un nou Nokia 6, encara més poderós

Sobre la base de l'èxit del seu predecessor, el nou Nokia 6 ofereix encara més potència i noves característiques en un estoig més compacte i de més qualitat. Nokia promet un rendiment un 60% més ràpid que en el seu predecessor. Observem a més un disseny en cos d'alumini, una càmera doble Zeiss, càrrega ràpida, una pantalla 2.5D, un processador Snapdragon 630 i Android Oreo.

El nou Nokia 6 es llançarà en tres combinacions de colors: negre/coure, blanc/ferro i blau/or. El dispositiu estarà disponible des de mitjans d'abril des de 279 euros.

Nokia 1: el Nokia més barat

El Nokia 1 és el més modest del fabricant finlandès. Per 99 euros, el Nokia 1 ve amb Android Oreo Go Edition, una versió de Android optimitzada per a dispositius amb 1 GB de RAM o menys. El Nokia 1 està dissenyat per proporcionar una experiència fluïda. Òbviament, trobem un disseny en policarbonat per resistir el temps. Disponible a partir d'inicis d'abril, el Nokia 1 s'oferirà en vermell càlid i blau fosc.

Un nou viatge en el temps: nou Nokia 8110

Finalment, acabem amb el que serà el favorit de molts nostàlgics de l'alta tecnologia. Després del Nokia 3310 l'any passat, és el torn del Nokia 8110 per experimentar una segona joventut. Llançat en 1998, torna més de 20 anys després. Ara és compatible amb 4G, pren el seu disseny corb però familiar i fàcil d'utilitzar com el primer model. La interfície d'usuari té una mecànica tàctil intuïtiva i òbviament ofereix el famós joc Snake. Dos colors estaran disponibles: negre i groc i el seu preu serà de 89 euros.


16 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page